bărbat din hamba, reținut de poliție după ce a fost prins băut bine la volan. nu avea nici permis de conducere

Un bărbat din Hamba a fost reținut de poliție după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența alcoolului. Mai mult decât atât, în urma verificărilor politiștii de la Rutieră au constata faptul că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

”La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Hamba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 14.00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Florilor din localitatea de domiciliu fără a deține acest drept și având o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii  bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea dispunerii de măsuri preventive.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu