dosar penal pentru 3 șoferi din sibiu care s-ar fi urcat drogați la volan
FOTO: arhivă

Trei șoferi din județul Sibiu s-au ales cu dosare penale după ce au fost testați cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a indicat posibilă prezență a substanțelor psihoactive.

Primul șofer, în vârstă de 27 de ani, a fost oprit de polițiști în data de 26 februarie, în jurul orei 10:30, în orașul Tălmaciu. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. „Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, informează reprezentanții IPJ Sibiu. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, în jurul orei 17:30, în localitatea Agârbiciu, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Șeica Mică. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Și în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03.30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos. Și în acest caz, în urma testării, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu