șofer de tir prins cu asigurare rca falsă, pe autostrada a1 la săliște

Un șofer de TIR a fost prins joi, pe autostrada A1, la Săliște pentru că deținea asigurare RCA falsă.

În urma unui control, polițiștii sibieni au depistat un șofer de Tir care circula cu asigurarea RCA falsă. „La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 12.00, pe A1, la km. 270, Săliște, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un ansamblu tir condus pe direcția Sebeș – Sibiu de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul București.

Cu ocazia verificării documentelor specifice, conducătorul auto le-a înmânat polițiștilor o poliță de asigurare de răspundere civilă auto RCA, pe care erau înscrise numărul de înmatriculare și seria de șasiu ale autoutilitarei cap tractor, în termen valabil, însă din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că autoutilitara nu este asigurată cu poliță RCA pentru ziua în curs.

Mai mult decât atât, polițiștii au contactat reprezentanții companiei de asigurări și au constatat că numărul și seria poliței prezentate de conducătorul auto sunt atribuite poliței de asigurare RCA a unui autoturism”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Unele persoane chiar au impresia ca asigurarea este optionala si ca pot sa mearga linistiti si fara. Mai grav este faptul ca domnul in situatia de fata se presupune ca este profesionist. nu are prea multe de pierdut, doar niste bani, talonul si numerele de inmatriculare.