scandalul de la accidentul de sâmbătă de pe rahovei. poliția a dat amenzi de peste 40.000 de lei scandalagiilor (video)

Trei mașini au fost implicate într-un accident, în cursul zilei de sâmbătă, pe strada Rahovei. După evenimentul rutier, șoferii au început să se certe în mijlocul străzii pentru că nu s-au înțeles cine a fost vinovatul. Polițiștii sibieni au dat amenzi de peste 40.000 de lei.

Polițiștii sibieni au dat 11 amenzi, după ce în urma accidentului de pe Rahovei, șoferii implicați s-au luat la ceartă. Cearta a degenerat într-un adevărat scandal, amenzile fiind acordate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Nu au fost acte de violență, însă persoanele implicate în accident s-au jignit și o parte dintre ei au refuzat să se legitimeze. Valoarea amenzilor se ridică la peste 41.000 de lei.

Citește și: Noi detalii despre accidentul cu scandal de sâmbătă de pe Rahovei. Un șofer de 72 de ani, principalul vinovat

„Au fost aplicate 11 amenzi conform Lg. 61/1991R, valoare 41.500 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru adresare de cuvinte jignitoare, participare la scandal, împiedicarea luării masurilor legale și refuz de legitimare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Citește și: Scandal de amploare pe strada Rahovei după un accident. Mai multe echipaje de poliție au intervenit (video) 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate era bine sa ne spuneți câte ceva și despre accident dacă tot ați fost acolo.