polițiștii sibieni caută o minoră dispărută. denisa zeng, pleacă pentru e treia oară de acasă

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

A FUGIT DE CASĂ PRIMA DATĂ ÎN IANUARIE

 

”La data de 4 martie a.c., în jurul orei 23:45, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:00, fiica sa, ZENG NICOLETA DENISA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni.” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

FEBRUARIE 2024, DENISA FUGE DIN NOU DE ACASĂ

Semnalmente: înălțime 162 – 165 cm, greutate 45 – 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung.În momentul plecării, minora purta o geacă de culoare maro și pantaloni jeans negri. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu