diana șoșoacă a rămas fără permis de conducere. senatoarea mergea cu peste 70 de kilometri pe oră peste limita legală (video)
foto HotNews.ro

O mașină condusă de o femeie a fost înregistrată de aparatul radar la Buftea cu 110 km/h pe un sector de drum care are viteza maximă admisă de 40 km/h. Sursele susțin că persoana aflată la volan este senatoarea Diana Șoșoacă. Ea a anunțat că va contesta decizia, notează Mediafax.

Potrivit IPJ Ilfov „la data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h”.

Polițiștii au mai anunțat că „potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

Senatoarea a susținut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice și a anunțat că va contesta decizia polițiștilor.

Ultima oră

Comentariul meu