adolescent dat dispărut de duminică. dacă il vedeți pe cosmin, sunați la 112!

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 12 ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. 

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 24 martie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 15.00, fiul său, ONICA COSMIN VASILE, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Semnalmente: înălțime 148 cm, greutate 35 kg, ochi verzi, păr șaten.

În momentul plecării, minorul purta geacă bleumarin, vestă neagră, salopetă cu inscripție craniană, pantaloni negri, încălțăminte sport.

”Nu se cunosc eventuale semne particulare.  Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.” transmite Poliția Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu