poliția sibiu caută iubitori de câini. inscrierile se fac până pe 3 aprilie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, judeţul Sibiu, organizează concurs pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unui post vacant de agent II (conductor câini) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică.

Înscrierea se realizează până la data de 03 aprilie 2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 03 aprilie 2024 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro – prin cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunț postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (HUB servicii MAI), care constituie dosarul de recrutare.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 03.04.2024, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

”Echipa canină acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a infracțiunilor stradale pentru menținerea ordinii si liniștii publice, intervine la evenimente sesizate prin SNUAU 112, participă la prinderea persoanelor suspecte de comiterea unor infracțiuni, la depistarea persoanelor și bunurilor.
De asemenea, polițistul conductor își perfecționează cunoștințele de specialitate privind folosirea și antrenamentul câinelui de serviciu, se preocupă permanent de antrenamentul câinelui, dar și de asigurarea dezvoltării calităților fizice și a capacității de lucru a acestuia.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Anunțul poate fi vizualizat pe portalul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne și pe pagina de internet a unității, respectiv sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Posturi scoase la concurs.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318.

Ultima oră

Comentariul meu