vremea se răcește de paște, dar se încălzește spre finalul săptămânii viitoare

Vremea se răcește ușor, dar revine la temperaturi plăcute la finalul săptămânii 6 – 12 mai. Probabilitatea de ploaie va crește începând cu data de 2 mai. ANM a emis luni prognoza pentru perioada 29 aprilie – 12 mai, scrie Mediafax.

Media maximelor termice va fi în scădere (6…7 grade) până în data de 6 mai, când va atinge 15…17 grade, apoi va crește, astfel că, la finalul intervalului de prognoză, se va situa în jurul a 20 de grade. Media minimelor termice va fi între 5 și 8 grade în prima săptămână și între 3 și 7 grade în cea de a doua. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare începând cu data de 1 mai.

Cum va fi vremea la munte

În prima săptămână media maximelor termice va fi în scădere de la 12…14 grade, până spre valori de 5…6 grade, iar a minimelor se va situa între 1 și 5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi treptat, astfel că până la final, media maximelor va depăși 10 grade, iar minima va fi de 1…2 grade. Începând cu data de 1 mai probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere.

Ultima oră

Comentariul meu