tarom oferă, de 1 iunie, bilete gratuite pentru copii

Pe data de 1 iunie, TAROM a pregătit câteva surprize pentru cei mici. Este vorba despre „Ziua Porților Deschise” în hangarul companiei, dar și despre biletele gratuite oferite copiilor. Cei mici vor putea vizita una dintre aeronave, putând să intre chiar și în cabina pilotului. Suprizele pregătite pentru ei au fost anunțate de companie printr-un comunicat de presă, potrivit Digi24.

Copii vor avea ocazia să viziteze o aeronava și să facă fotografii, fiindu-le permis inclusiv accesul în cabina pilotului. De asemenea, micuții vizitatori vor mai putea să stea de vorbă cu însoțitorii de zbor și cu inginerii din aviație. Angajații companiei vor fi pregătiți să le dea celor mici detalii despre profesiile lor și să le răspundă acestora la întrebările pe care le-ar avea pe tema aviației.

„Ziua Porților Deschise” se va desfășura în Hangarul TAROM și pe platforma din fața acestuia, pe 1 iunie, între orele 10:00 – 16:00. La eveniment sunt așteptate toate persoanele interesate, copii sau adulți, iar accesul va fi gratuit pentru toți doritorii.


Bilete de avion gratuite, pe 1 iunie, pentru copii

Tot pentru a celebra „Ziua Copilului”, TAROM a decis să ofere în mod gratuit bilete de avion pentru copiii în vârstă de până la 11 ani. Biletele trebuie să fie achiziționate pe data de 1 iunie 2024, pentru orice perioadă de călătorie.

Tot pe data de 1 iunie, TAROM a anunțat că va pregăti și un ghișeu special pentru cei mici. Acesta va avea rolul de a-i ajuta pe copii să interacționeze cu agenții, pentru efectuarea unui check-in. Gratuitatea este valabilă doar pentru micuții care călătoresc însoțiți de un adult.

Ultima oră