un bărbat a amenințat că se sinucide la racovița pe valea oltului după o ceartă cu soția
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a amenințat, miercuri dimineață, că se sinucide după ce s-a certat cu soția. Polițiștii vâlceni au reușit să îl imobilizeze.  

Un bărbat din Racovița a amenințat că se sinucide. „Astăzi, 12 iunie a.c., Poliţia orașului Brezoi a fost sesizată, prin apel direct, cu privire la faptul că o persoană, din localitatea Racovița, se află în curtea locuinţei sale şi vrea să se sinucidă. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, care au identificat un bărbat, de 48 de ani, având asupra sa două cuțite cu care amenința că se va sinucide pe fondul neînțelegerilor avute cu soția sa”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

După ce au încercat să îl convingă să renunțe, s-a luat hotărârea intervenţiei prompte a polițiștilor, bărbatul fiind imoblizat și extras din curtea locuinței.

Acesta va fi transportat, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, la o unitate spitalicească din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Ultima oră