fc hermannstadt a reziliat acordul cu portughezul ruben fonseca

FC Hermannstadt a anunțat vineri că a reziliat contractul cu atacantul portughez Ruben Fonseca (24 ani). 

În sezonul trecut, Fonseca a jucat în 28 de meciuri de campionat și 4 jocuri de cupă pentru FC Hermannstadt, reușind 5 goluri. În campionat a semnat victoria din etapa 27 a sezonului regular, 1-0 cu FC U Craiova 1948. A totalizat doar 876 de minute pentru sibieni, portughezul fiind folosit de obiect pe final de meci, în locul lui Paraschiv.

Fonseca a mai evoluat în carieră la Tondela, Salgueiros și Braga B. La reunirea echipei, portughezul a fost anunțat de club ca absent nemotivat.

”Mulțumim, Ruben Fonseca! A.F.C. Hermannstadt și atacantul portughez Ruben Fonseca au reziliat astăzi de comun acord înțelegerea contractuală scadentă inițial în luna iunie a anului viitor. Pe această cale, îi dorim mult succes lui Fonsy în următoarele provocări pe care le va avea în carieră și îi mulțumim pentru aportul adus în ultimul sezon la FCH!” a fost postarea dată publicității de FC Hermannstadt. 

Deși antrenorul Marius Măldărășanu a mizat puțin pe el, portughezul Fonseca a dovedit că are calități reale. Fostul președinte al clubului sibian, Dani Coman și-l dorește la noua sa echipă, FC Argeș, însă nu este exclus ca portughezul să aibă oferte și din Superliga.

FC Hermannstadt nu are deocamdată un vârf de careu pe care să se bazeze pentru sezonul viitor. Paraschiv ar putea fi cedat în Ungaria pentru circa 1 milion de euro, în timp ce noul atacant anunțat de club, Castro nu a ajuns încă la pregătiri.

fc hermannstadt a reziliat acordul cu portughezul ruben fonseca

Ultima oră