măldărășanu a stabilit lotul care merge în cantonamentul din turcia

FC Hermannstadt a plecat duminică în cantonamentul de la Bolu, Turcia. Echipa va sta într-un sat de vacanță, Vonresort Abant, până-n data de 28 iunie, urmând să dispute și jocuri amicale.

Complexul Vonresort Abant este alcătuit din mai multe vile, se află într-o zonă montană și dispune de 5 terenuri de antrenament cu iarbă.

Din lotul deplasat la Bolu de antrenorul Măldărășanu fac parte și noile achiziții Tiberiu Căpușă (UTA Arad), Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Vahid Selimovic (Zeljeznicar), dar și un atacant german de origine română aflat în probe, Patrick Vuc.

măldărășanu a stabilit lotul care merge în cantonamentul din turcia

Nu merge în cantonament Mateus Castro, atacantul anunțat trasferat de la Gravina (Liga 4 Italia). De asemenea, Ngoma nu a mai ajuns de două luni la Sibiu, deși este sub contract și cel mai probabil se va ajunge la o reziliere amiabilă.

Utilizat sâmbătă aproximativ 20 de minute de Măldărășanu în amicalul cu Gloriei Buzău, Vuc vine de la echipa a doua a lui VfB Stuttgart. Înainte de a ajunge la vicecampioana Germaniei, Vuc a mai evoluat la juniorii lui Boblingen și Reutlingen.

Cu siguranță, conducerea clubului FC Hermannstadt mai caută și alte transferuri, în special în atac.

Portari: Cătalin Căbuz, Vlad Muțiu, Alex Uțiu

Fundași: Tiberiu Căpușă (UTA), Ionuț Stoica, Florin Bejan, Valerică Găman, Vahid Selimovic (Zeljeznicar),  Kevin Ciubotaru

Mijlocași: Silviu Balaure, Cristi Neguț, Ciprian Biceanu, Dragoș Iancu, Alessandro Murgia, Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Alex Oroian, Alex Jipa, Ianis Gândilă, Ianis Mihart (CSM Focșani), Alexandru Luca
Atacanți: Daniel Paraschiv, Ianis Stoica, Cosmin Bucuroiu, Patrick Vuc (în probe de la VFB Stuttgart II)
Staff tehnic: Marius Măldărășanu (antrenor principal); Laurențiu Costache (antrenor secund); Valentin Negru, (antrenor secund); Florin Berța (antrenor portari); Sergiu Coc (preparator fizic); Dragoș Rusu (medic); George Halmaghi (kinetoterapeut); Mircea Fățan (maseur)
Staff administrativ: Radu Neguț, Dănuț Perjă
măldărășanu a stabilit lotul care merge în cantonamentul din turcia

Ultima oră