corespondență de la euro 2024: ce a declarat cel mai bun ”tricolor” la finalul victoriei magnifice cu ucraina (video)

Căpitanul naționalei de fotbal a României, Nicolae Stanciu a făcut un meci de excepție luni, în disputa cu Ucraina, câștigată de ”tricolori” cu un neverosmil 3-0. 

Nicu Stanciu a deschis scorul în jocul cu Ucraina cu un gol senzațional, șut la vinclu de la 16 metri. Căpitanul naționalei spune că ”tricolorii” nu vor sărbători victoria și se vor concentra la al doilea joc din grupă, cel cu Belgia.

„Cred că vom fi la fel ca până acum, știam ce ne așteaptă aici, că trebuie să ne ridicăm la acest nivel. Mă cunosc și îmi cunosc colegii, nu vom face nicio petrecere după această victorie, ne gândim doar la meciul cu Belgia. Nu am mai sismțit așa ceva în viața mea, în momentul intonării imnului  să cânte zeci de mii de români, este ceva unic, chiar îmi priveam familia și aveam lacrimi în ochi, la fel și colegii mei. Am văzut câ d mulți români erau, vrem să le mulțumim și sper că le-am făcut o mare bucurie și să sărbătorească pe măsură, este doar a doua victorie a naționalei la un Euro”, a declarat la conferința de presă jucătorul care a fost numit de UEFA omul meciului.

Ultima oră