fc hermannstadt și-a luat ”la revedere” de la mino sota

FC Hermannstadt a anunțat marți oficial despărțirea de japonezul Mino Sota, care părăsește echipa ca jucător liber de contract. 

Se cunoștea încă din iarnă că Mino Sota nu va continua la Sibiu, după ce japonezul a cerut un salariu exorbitant pentru a-și prelungi acordul, unul mult peste posibilitățile clubului. Astfel, negocierile au fost sistate de mult timp. Nu se știe încă viitoarea destinație a niponului, însă este clar că el nu va mai continua la Sibiu. Pe postul său, sibienii l-au adus deja pe bulgarul Ivanov.

”Ne-am fi dorit ca această poveste frumoasă să meargă mai departe și am făcut TOT posibilul pentru asta, dar… Dincolo de statistici, dincolo de faptul că a fost și este unul dintre cei mai buni fotbaliști și mijlocași defensivi care au evoluat în România, Mino Sota va rămâne mereu UNUL DINTRE NOI! Mino a reprezentat cu cinste și un devotament uneori peste limite culorile #FCH! Pentru acest lucru și pentru toate celelalte calități pe care le are acest OM & profesionist, despărțirea este una și mai grea. Îți mulțumim pentru tot! Spunem: la revedere, Mino Sota/ Sayōnara, Mino Sota!” este postaarea dată publicității marți de FC Hermannstadt. 

fc hermannstadt și-a luat ”la revedere” de la mino sota

 

Ultima oră