pompierii caută un bărbat de 55 de ani care s-ar fi aruncat în râul olănești din vâlcea

Pompierii militari intervin, marţi după-amiază, în zona barajului Vlădeşti de pe râul Olăneşti pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi aruncat în apă, potrivit autorităţilor din Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că sesizarea s-a făcut prin apel la 112, în zonă fiind mai multe echipaje de pompieri, care efectuează operaţiuni de salvare-căutare.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi prin SNUAU 112, în data de 18 iunie a.c., să intervină pentru căutarea-salvarea unei persoane posibil căzute în râul Olăneşti, în zona barajului Vlădeşti. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru muncă operativă cu barca, precum şi o ambulanţă SAJ. Pompierii militari au lansat barca la apa şi execută operaţiuni specifice de căutare-salvare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Eduard Văduva, a precizat că persoana în cauză este un bărbat de 55 de ani din localitatea Vlădeşti, bunurile acestuia fiind găsite de către poliţişti în zona barajului.

Ultima oră