se oprește apa joi în zona industrială est din cauza unei avarii la o conductă

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 20.06.2024, în intervalul orar 08:00 – 16:00, va avea loc o intervenție pentru remedierea unei avarii aparută la conducta de transport PREMO 600 din str. Ștefan cel Mare, în zona intersecției cu centura ocolitoare a municipiului Sibiu.

Pe perioada intervenției, în urma manevrelor de oprire și reglaj ce vor fi executate, se vor înregistra scăderi importante ale presiunii apei furnizate, până la întreruperea totală, pentru imobilele și blocurile de locuințe existente pe str. Ștefan cel Mare – dincolo de viaductul din Vasile Aaron, str. Caprelor,  precum și pentru agenții economici existenți în această zonă: incinta Retrasib, Zacaria, Greiner, Sitemani, AVI & F, Irmes, agenții economici din fostele incinte ale Independența și Balanța, etc.

Abonații din zonele menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor afectați, apă de utilizare menajeră prin intermediul unor autospeciale ce vor fi staționate în zonele de blocuri existente de o parte și de alta a străzii Ștefan cel Mare, în zona Broscărie.

La reluarea furnizării apei sunt posibile modificări ale turbidității acesteia.

Relații suplimentare pot fi obținute la Call Center Apa Canal Sibiu – tel: 0269962 și tel: 0269222777.

se oprește apa joi în zona industrială est din cauza unei avarii la o conductă

Ultima oră