femeie de 40 de ani din sibiu, dată dispărută de mama sa

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 40 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 19 iunie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 18.00, fiica sa, PUȘCAȘ ALINA CAMELIA, în vârstă de 40 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, a transmis Elena Welter în calitate de purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,60 m; greutate 45 kg; ochi albaștri; păr șaten, ten deschis. Obiecte de îmbrăcăminte: la data plecării, femeia purta, printre altele, pantaloni scurți de culoare albastră și papuci. Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această femeie sunt rugate să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112 sau să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultima oră