tarom introduce două curse speciale până în frankfurt pentru ultimul meci din grupă al româniei
FOTO arhivă

Compania aeriană Tarom va introduce două curse speciale, pe ruta București – Frankfurt, pentru suporterii care vor să fie alături de tricolori la ultimul meci din grupe.

„În contextul în care, pe data de 26 iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziția suporterilor echipei naționale a României două curse dedicate”, transmite compania aeriană.

Astfel, pe 26 iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 și va sosi la Frankfurt la 10.30 (ora locală). Pe data de 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankfurt la 11.30 și va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României), notează Mediafax.

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generației de suflet a fotbalului românesc care își doresc să trăiască fiecare clipa a meciului alături de echipa naționalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei.

„În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naționale cu două curse dedicate, astfel încât toți cei care vor să fie efectiv alături de fotbaliști, să poată cânta alături de ei imnul național, să îi încurajeze și să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre așteptările pe care le are față de TAROM publicul larg. Hai, România”, declară reprezentanții companiei.

Ultima oră