o adolescentă din arpașu de sus a fugit în miez de noapte de acasă
Screenshot

O adolescentă în vârstă de 16 ani a plecat de acasă în miez de noapte. Părinții o caută și au cerut ajutorul poliției. Dacă o vedeți, sunați la 112!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 24 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 iunie, fiica sa, CIURDAR SIMINA MARIA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Arpașu de Sus, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 70 de kg, ochi verzi/albaștri, păr brunet, lung. Fotografia din articol este mai veche, tânăra nemafiind blondă în prezent. 

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care minora le purta în momentul plecării.

Semne particulare: pe partea dreaptă a gâtului prezintă două alunițe, una dintre ele proeminentă. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră