trenurile către mare, oprite între bucurești și constanța din cauza unui incendiu
foto: arhivă

Mai multe trenuri sunt blocate între București și Constanța din cauza unui incendiu de vegetație. 

Din cauza unui incendiu de vegetatie între Dragoș Vodă și Ciulnița, circulația feroviară pe Magistrala București – Constanța este oprită, duminică, scrie Mediafax.

Potrivit Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, circulația feroviară pe Magistrala București – Constanța este oprită temporar din cauza unui incendiu de vegetației în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă între Dragoș Vodă și Ciulnița.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiele de lichidarea a incendiului.

„Intervențiile s-au finalizat pe distanța Dragos Voda – Ciulnița, dar, in continuare pompierii acționează în zona stației Dragoș Vodă. Următoarele trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081”, informează CFR SA

Ultima oră