UPDATE Femeia strivită de o remorcă la Mândra a murit

Tragicul eveniment de pe DJ 106B, între Mândra și Slimnic a fost soldat cu patru victime. Una dintre ele, o femeie care a fost strivită de remorca tractorului, a decedat.

UPDATE
Se pare că tractorul transporta trei remorci încărcate cu cartofi, iar într-una se aflau și trei persoane. Din cauza unei defecțiuni, o remorcă s-a răsturnat. „Sunt efectuate în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială
Potrivit informațiilor de la ISU Sibiu, remorca unui tractor s-a prăbușit peste trei adulți și o minoră. Cu toți au fost răniți, însă pentru o femeie traumatismele au fost fatale. Aceasta nu a mai putut fi salvată de paramedicii ajunși la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Accident tragic la Mândra – O remorcă de tractor s-a răsturnat peste o femeie și un copil

Reprezentanții SAJ Sibiu anunță că femeia de 42 de ani a fost găsită decedată. În același timp, o copilă de 14 ani a suferit un traumatism la membrul inferior, o femeie de 21 de ani are un traumatism toracic grav și este în stare critică, iar un bărbat prezintă un traumatism la mână.

Fata de 14 ani este transportată în aceste momente de către SAJ, iar tânăra de 21 aflată în stare critică este dusă cu SMURD-ul la spital.

decesdeces mandrafemeie decedata remorcaremorca tractortractor
Comentarii (0)
Comentează