Încă un mort din cauza coronavirusului – Este al optulea în România

Al optulea deces din cauza coronaviruslui s-a întregistrat marți în România, fiind vorba de un bărbat de 70 de ani din Craiova.

Potrivit autorităților, este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în 19 martie.

Bărbatul a revenit în țară în 7 martie din Italia, împreună cu fiica sa, aflată în autoizolare. Bărbatul a fost internat pe data de 19 martie la Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind dus pe secția ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină.

De asemenea, pacientul avea obezitate grad II. Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

Următoarele victime:

– un bărbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din București, care suferea și de o boală cronică preexistentă

– un bărbat în vârstă de 70 de ani – om de afaceri, patron al unui complex comercial și al echipei de volei feminin, dar și fost viceprimar al orașului Piatra-Neamț – internat în Spitalul Județean Piatra Neamț, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași în data de 20 martie, tot cu afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială)

– o femeie de 72 de ani internată în Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)

– un bărbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Județean Suceava

– un bărbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie

– un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de 21 martie

coronaviruscraiovadecesromaniastiristiri online
Comentarii (0)
Comentează