Petru Florea aleargă la Maratonul Internațional Sibiu pentru proiectul Fiecare bătaie de inimă contează – Spitalul Copiilor

Petru Florea aleargă în 29.08.2020 la Maratonul Internațional Sibiu pentru proiectul Fiecare bătaie de inimă contează – Spitalul Copiilor.

Maratonul International Sibiu este unul dintre cele mai reușite evenimente sportive pentru amatori si profesioniști de pe parcursul anului care a ajuns deja la a IX-a ediție.

Maratonul nu este doar un concurs de alergare și o ocazie foarte plăcută de a face sport împreună, ci trebuie văzut și din perspectivă subiectivă, întrucât constituie un eveniment din care înveți despre corpul și spiritul tău și mai ales despre încrederea în forțele proprii.

„Întotdeauna mi-a plăcut să fac sport în aer liber, drumeții prin munții României, la pas sau pe bicicletă și orice ocazie de a face mișcare mi se pare binevenită și un plus adus bunului mers al organismului nostru.

Comportamentul nostru s-a schimbat din cauza pandemiei și cred că ar trebui să acordăm mai mult timp sportului si activităților recreative. Așadar fac un apel către toți cei care au posibilitatea să participe la acest gen de evenimente cum este Maratonul International Sibiu, care va avea loc în acest weekend. Acum este momentul să-i vedem pe toți factorii decizionali, politicienii, conducătorii de instituții că nu stau în public, ci aleargă alături de noi, că se implică pentru proiectele comunității.

Cu atât mai mult a face sport pentru o cauză importantă este o îmbinare perfectă, și mi-am dorit să contribui direct și personal cu ocazia acestui maraton.  Proiectul Fiecare bătaie de inimă contează – Spitalul Copiilor a venit potrivit sufletului meu întrucât în copilărie am întâmpinat anumite probleme de sănătate acum depășite, dar care m-au făcut să simt ce înseamnă să fii copil pe un pat de spital.

Prin urmare aceste proiecte care aduc inovația tehnică si performanța în slujba sănătății sunt binevenite și cred că viitorul copiilor trebuie protejat și susținut cu toate eforturile noastre”, a declarat Petru Florea, candidat la președinția Consiliului Județean Sibiu.

Maratonul Internațional Sibiupetru floreapro romania
Comentarii (0)
Comentează