Performance Garage – Gamă largă de servicii la prețuri accesibile – Intră în clubul șoferilor mulțumiți      

Alegerea unui service auto care să satisfacă toate nevoile unui client nu este ceva ușor.Performance Garage din Sibiu garantează reparații și întreținere de mașini de înaltă calitate la un preț mai mult decât accesibil.

Fiecare șofer caută pentru mașina lui un service bun, accesibil ca preț și cât mai operativ. La Performance Garage Sibiu găsiți o gamă largă de servicii la un preț accesibil și posibilitatea achitării serviciilor în rate, fără dobândă.

Performance Garage se axează atât pe calitate și rapiditate în reparații și operațiuni de întreținere cât și pe confortul clientului, Aici găsiți cei mai bine pregătiți experți și cele mai bune echipamente.  Echipa este formată doar din profesioniști din domeniul lor, care participă în mod regulat la cursuri de perfecţionare şi traininguri de specialitate. Pentru a deveni membru Performance Garage și a beneficia de discount-uri, trebuie să urmați doar câțiva pași simpli și să vă înregistrați pe site-ul: https://www.performancegarage.ro/

Se anunță o toamnă călduroasă – Ai grijă de clima mașinii tale                                

Să ai instalație de climatizare auto în mașină este o necesitate în zilele noastre, confortul șoferilor și al pasagerilor fiind dictat de temperatura din interior. Tocmai de aceea, sistemul de aer condiționat al autovehiculelor este o dotare standard a celor mai multe mărci auto.

Care sunt semnele că instalația de climatizare auto nu mai funcționează corect?

Simptomele care indică o defecțiune a instalației de climatizare a mașinii sunt :

  • ventilația este solicitată la maxim, dar debitul de aer nu este suficient;
  • aerul din interior nu mai este proaspăt, sau apar chiar mirosuri neplăcute;
  • parbrizul și geamurile din față se aburesc în mod neobișnuit;

Defectarea sistemului de climatizare auto poate provoca neplăceri considerabile :

  • scăderea confortului la volan când afară temperaturile depășesc anumite valori;
  • vizibilitate proastă și periculoasă, dacă se produce aburirea geamurilor;
  • scăderea calității aerului din habitaclu atunci când aerul nu este recirculat corespunzător, fiindcă filtrul de aer se înfundă;

Performance Garage Sibiu vă recomandă să faceti o vizită periodică la service pentru a verifica instalația de aer condiționat și climatizare și vă oferă următoarele servicii:

  • eliminarea umidității și a impurităților depuse de ulei prin curățarea instalației de aer condiționat și climatizare
  • încărcarea instalației cu freon
  • înlocuirea filtrelor uzate
  • identificarea și înlocuirea pieselor defecte

În cazul în care aveți o problemă cu instalația de aer condiționat sau climatizare a autovehiculului dumneavoastră, contactați Performance Garage pentru o programare. Echipa Performance Garage vă stă la dispoziție pentru a parcurge cât mai rapid etapele intervenției: programarea, preluarea mașinii, identificarea problemei și comunicarea acesteia către dumneavoastră împreună cu costul total al intervenției și, bineînțeles, predarea în stare de funcționare a autoturismului.

Performance Garage se află pe Str. Distribuției Nr. 1A, Sibiu, și este deschis de Luni până Vineri, de la 09:00 – 18:00. Telefon: 0740141414

Email:contact@performancegarage.ro. Puteți urmări Performance Garage și pe Facebook

 

clima masinaperformance garageservice sibiu
Comentarii (0)
Comentează