Concept unic la Sibiu – Blackout – Magazinul de haine negre „Made in România”

Negrul e mereu la modă, merge cu orice și e elegant.Da, vorbim despre negru total. Dressing complet în negru este o formulă foarte recurentă, pentru că indiferent de anotimp sau ocazie, este o alegere potrivită. Iar pentru asta există acum la Sibiu, Blackout.

Va fi mereu potrivit pentru o ținută elegantă a unei doamne, un costum al unui domn sau hainele cool ale unui adolescent. Acum, la Sibiu, dacă purtați negru, nu mai trebuie să vizitați toate magazinele. Este de ajuns să mergeți într-un singur loc, la Blackout pe strada Faurului nr. 14.

Blackout, în Sibiu, Orașul de Jos, pe strada Faurului nr. 14.

Se spune că negrul este o culoare asociată cu puterea, eleganța și misterul. Oamenii poartă adesea această culoare pentru a transmite senzația de putere și mister. Negru te ajută, de asemenea în mod natural să ai o siluetă mai subțire și îți dă încredere.

Concept inedit

Blackout aduce pe piața sibiană un concept inedit- vinde doar haine negre. Stilul acestora însă diferă. Doamnele pot găsi tricouri, pantaloni, hanorace, dar și piese vestimentare potrivite pentru evenimente, cu paiete sau chiar pene naturale.

Bărbații, la rândul lor, pot alege o ținută casual, dar și ceva mai elegant, sau chiar o geacă deosebit de neagră de la Blackout.

Haine negre Made in România

Sunt nenumărate motivele pentru care ne simțim bine în negru. Un motiv în plus pentru a cumpăra de aici este că hainele sunt fabricate în România, unele dintre ele chiar la Sibiu. Astfel vă puteți îmbrăca și la modă, dar susțineți și producătorii români.

Cu un design avangardist, negru pe alb, magazinul Blackout de pe strada Faurului din Sibiu vă așteaptă de luni până vineri între 10:00 și 19:00, iar sâmbăta între 11:00 și 16:00.

Detalii la telefon +40 749 103 686, pe pagina de Instagram concept.by.blackout, dar și pe pagina de Facebook Blackout.

Blackouthaine negrehaine negre sibiumoda negrumoda sibiu
Comentarii (0)
Comentează