Curățenie la FC Hermannstadt – Șapte jucători dați afară. Primul pe listă e Mustivar

Nu mai puțin de șapte jucători vor pleca în această mini pauză competițională. Soni Mustivar și-a reziliat deja contractul cu FC Hermannstadt.

Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat în vacanță. Iar președintele clubului, Claudiu Rotar, susține că nu vor pleca având mâna goală. “Azi (n.r. – luni) ne intră în cont o tranșă din drepturile TV și începem să le virăm banii. La unii jucători avem restanță un salariu, la alții, două, funcție de cum au venit la echipă”, a declarat Rotar pentru GSP.RO.
Asta-i vestea bună. Cea rea este că șefii sibienilor au făcut o listă neagră, pe care se află șapte jucători de care vor să se despartă. Potrivit surselor Gazetei, vor fi demarate negocieri cu ei și cine nu dorește să rezilieze amiabil va ajunge la echipa a doua.
Președintele a refuzat să comenteze, însă a dezmințit speculațiile potrivit cărora intenționează să-l demită pe antrenorul Ruben Albes, în condițiile în care n-a câștigat meciul cu Poli Iași (0-1), de duminică: Hermannstadt .
Argumente? “Noi am luat în calcul un rezultat defavorabil, întrucât majoritatea jucătorilor abia s-au întors după infecții cu COVID-19. Neavând prea multe antrenamente în picioare, ne-am așteptat ca ei să cadă la un moment dat. Așa se și explică evoluția modestă cu Iașiul, partidă în care și arbitrajul a lăsat de dorit”.

Primul dat afară – Soni Mustivar
’’Începând din 02.01.2021, mijlocașul Soni Mustivar nu va mai face parte din lotul echipei nostre. FCH și internaționalul din Haiti au reziliat înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Îi mulțumim lui Soni pentru evoluțiile sale sub culorile noastre și îi dorim mult succes în carieră!’’, se arată într-un comunicat de presă al clubului sibian.

FC Hermannstadtfotballiga 1Sibiu
Comentarii (0)
Comentează