Persoanele nedeplasabile din municipiul Sibiu se pot programa telefonic pentru vaccinarea la domiciliu

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat introducerea persoanelor imobilizate și nedeplasabile în etapa II de vaccinare, persoanele care doresc urmând să fie vaccinate la domiciliu, prin intermediul echipelor mobile.

Asistenții personali sau membrii ai familiilor acestora îi pot înscrie pe listele care vor fi realizate de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu apelând numerele de telefon:

0369/446.441 – Centrul de Servicii Comunitare

0800.811.822 – Tel Verde Direcția Asistență Socială

0269/208.928 – Serviciul pentru Persoane cu Dizabilități

sau pe e-mail, la una dintre adresele:

protectie.speciala@sibiu.ro

ciad@sibiu.ro

Direcția de Asistență Socială va solicita următoarele informații: numele, prenumele, vârsta, adresa unde locuiește persoana în cauză și unde poate fi găsită de echipele de vaccinare.

În alcătuirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială este sprijinită de medicii de familie care au obligația legală de a pune la dispoziție lista proprie conținând persoanele imobilizate sau nedeplasabile pe care le au în grijă, ca pacienți.

După întocmirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială Sibiu le va comunica Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) pentru organizarea procesului de vaccinare.

sibiu azivaccinare anti covidvaccinare la domiciliuvaccinare persoane nedeplasabile
Comentarii (1)
Comentează
  • Nicolae Tarcea

    Ieri, 27 ianuarie m-am vaccinat in Avrig caci la Sibiu n-am gasit loc. O prima impresie, am intalnit la Avrig o organizare ireprosabila cu un personal medical amabil care ne-a furnizat toate informatiile de care am avut nevoie.Vaccinarea s-a facut fara a sta minute in sir la coada si fara a ne inghesui adica s-a facut intr-un cadru civilizat. Centru de vaccinare Avrig este, dupa parerea mea, un bun exemplu de cum trebuie facuta vaccinarea. Bravo tuturor celor care au organizat aceasta vacinare.