Un nou centru de vaccinare pus în funcțiune în municipiul Sibiu

Primăria Sibiu a pregătit pentru deschidere al doilea centru de vaccinare în cadrul Redal Expo, cu două puncte de vaccinare. Acesta va funcționa începând de luni, 15 februarie.

În acest sens, Primăria Sibiu a angajat personalul necesar: un medic coordonator, 4 medici, 9 asistente și 3 registratori care vor asigura în ture activitatea zilnică de 12 ore a centrului.

De asemenea, locația a fost dotată cu calculatoare și imprimante, truse de prim ajutor, birotică și formularele care trebuie completate, chiuvete mobile conectate la apă rece și caldă, recipientele pentru colectarea materialelor medicale folosite, tensiometre, stetoscop și termometre (conform dispozițiilor Ordinului comun nr. 2171/181/M223/4380/2020).

Reamintim că Primăria Sibiu, în colaborare cu firma Retezat SA, a amenajat în luna ianuarie la Redal Expo un număr de 4 centre cu 20 de puncte de vaccinare, mobilându-le corespunzător. Restul de puncte sunt pregătite pentru a fi deschise în funcție de dispozițiile DSP Sibiu și de numărul de doze de vaccin disponibile.

centru vaccinare redal expocentru vaccinare sibiusibiu azivaccinare redal expo
Comentarii (1)
Comentează
  • Moga

    Peste 55 ani când se pot înscrie la vaccinare