Cum să alegi jacheta potrivită, primăvara asta

Poate că primăvara este unul dintre cele mai iubite anotimpuri, dar ne poate surprinde și cu momente ceva mai capricioase, astfel încât să avem chiar o dilemă în a ști cum să ne mai îmbrăcăm de la o zi la alta. Cert este că trebuie să ai tot timpul la îndemână o jachetă și noi te vom ajuta să o alegi pe cea potrivită.

Dacă mergi la birou, o geaca de dama pentru primavara cu umplutură ușoară, de puf, de dimensiune medie și neapărat cu glugă, este tot ce-ți trebuie, mai ales când dimineața este însorită, iar la amiază se anunță ploaie. Pe dedesubt poți alege o pereche de jeanși skinny și un pulover fin, din cașmir, iar în picioare niște ghete din piele cu toc comod, pentru a rezista cu brio pe tot parcursului zilei. Alege să-ți completezi outfit-ul cu o geantă mai mare ca dimensiune, în care să încapă laptopul și agenda.

Când te vezi cu prietenii poți să iei cu tine o jachetă mai lejeră, cum ar fi una din denim sau din piele, mai ales dacă optați pentru o ieșire la terasă. Adaugă ținutei un tricou sau o bluză, o fustă din tul sau jeanși și o pereche de teniși sau pantofi sport fashion. În acest caz, poți renunța la geantă în favoarea unui rucsac de mici dimensiuni, eventual colorat sau cu imprimeu interesant, și nu uita să ai cu tine o pereche de ochelari de soare cu ramele decorate cu pietre, care să te scoată din anonimat.

Pentru o plimbare în parc nu ar strica să ai cu tine o jachetă rezistentă la apă, dacă este mai înnorat, sau una care să te protejeze de vânt în cazul unei drumeții la munte. Găsește un trening comod, din bumbac, și o pereche de pantofi sport care să-ți susțină glezna și care să aibă talpa ceva mai groasă pentru a nu avea dureri de spate în cazul în care plimbarea durează mai mult decât ți-ai propus. Protejează-ți capul cu o șapcă și nu uita să ai cu tine și câțiva plasturi în caz că apar dureroasele bășici. Pentru drumeție trebuie neapărat să ai cu tine o sticlă de apă și eventual o cremă cu protecție solară.

La o întâlnire de business poți alege între un trenci sau o haină tip sacou, din lână. O rochie cu croială clasică, în formă de A, ciorapi negri, opaci, o pereche de pantofi stiletto și o geantă de dimensiune medie, cu toartă, pe care să o ții pe mână, sunt ingredientele unei ținute de succes în această situație. Prinde-ți părul într-o coadă sau un coc și folosește un machiaj în nuanțe naturale.

 

fashiondays
Comentarii (0)
Comentează