”Patronul” azilului clandestin din Sibiu, transferat în stare gravă în Germania

În data de 29 martie, știrea că mai mulți vârstnici au ajuns la spital după ce au fost abandonați într-un azil clandestin din Sibiu, a făcut rumoare. 15 persoane au ajuns la spital, cu toții infectați cu coronavirus. Pe lângă asta bătrânii nu se aflau într-o stare bună de sănătate, fiind înfometați și deshidratați. Printre cei care au ajuns la spital s-a aflat și patronul azilului de pe strada Moș Ion Roată.

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DIN ZIUA ÎN CARE AU FOST GĂSIȚI BĂTRÂNII 

Bărbatul este cel care a sunat la ambulanță pentru că se simțea rău. După ce a ajuns la spital și a fost depistat pozitiv s-a aflat că în urma lui, în clădirea de pe strada Moș Ion Roată, se aflau 15 bătrâni. Aceștia fuseseră încuiați acolo și nu erau supravegheați de nimeni.

CITEȘTE ȘI: Mărturii șocante din azilul groazei – ”Bunica a intrat în comă. Nu i-au dat insulina.”

Patronul fusese internat la spitalul TBC, iar apoi, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat a fost mutat la spitalul Județean Sibiu unde situația nu s-a îmbunătățit deloc. Bărbatul, cetățean german, a fost externat și transferat la un spital din Germania, spun surse Ora de Sibiu.

CITEȘTE: Vecinii spun că ”bătrânii nu ieșeau deloc pe afară” – Poliția face verificări

Reprezentanții spitalului Județean Sibiu confirmă că unul dintre pacienții proveniți de la azilul clandestin a fost externat. ”Unul dintre pacienții Covid internați in cadrul secției clinice medicală I a SCJU Sibiu a fost externat la cerere. Starea acestuia, în momentul externării era una gravă”, spune Decebal Toderiță, putătorul de cuvânt al Spitalului Sibiu.

 

azil mos ion roatapatron azil clandestinpatron azil transferat germaniasibiu azi
Comentarii (0)
Comentează