FOTO: Aglomerație la mall și parcări sufocate – Trafic bară la bară la ieșire din Sibiu spre Șelimbăr

Este o zi călduroasă în Sibiu. După ce la începutul săptămânii a plouat, a bătut vântul și a nins, duminică mercurul din termometre înregistrează 18 grade Celsius. Dar, deși e frumos afară, sibienii s-au îngrămădit la mall. La orele prânzului se circula bară la bară în zona Shopping City. Parcarea era arhiplină, astfel că șoferii și-au lăsat mașinile și în apropierea complexului comercial.

Deși e o zi frumoasă, sibienii au preferat să ia cu asalt magazinele și mall-urile. Drept dovadă, în jurul orei 13:00, s-au format coloane în zona centrului comercial Shopping City. Pe sensul de mers Șelimbăr – Sibiu coloana se întindea pe doi kilometri, iar pe drumul ce ducea către mall s-a circulat bară la bară.

Nu doar traficul a fost sufocat, ci și parcările care au devenit în scurt timp arhipline, astfel că oamenii au fost nevoiți să parcheze și la magazinele din vecinătate.

Vă reamintim că, în Sibiu, în zilele de weekend (vineri, sâmbătă și duminică) magazinele se închid la ora 18:00. De asemenea, deplasările nejustificate după ora 20:00 sunt interzise.

magazine aglomeratiemall aglomeratiesibiu azitrafic selimbar sibiu
Comentarii (3)
Comentează
 • john doe

  Sportul national al romanului, mersul la mall. Aproape tot ce e prin magazinele alea gasesti mai ieftin online, in multe cazuri cu livrare gratuita. Dar romanul trebuie sa mearga sa faca surfing printre umerase.
  Si apropo de baut cafeaua cu vreo cunostinta, socializare… asta se poate face si in aer liber 😉

 • Adrian

  Trist…Acum poti comanda orice online, cu transport gratuit, in majoritatea cazurilor. Pe deasupra ai si retur gratuit… Pentru haine, de exemplu, curierul vine la usa dupa ele. Tu trebuie doar sa lipesti pachetul la loc cu banda adeziva si sa completezi 3 campuri pe site-ul de unde le-ai comandat. Dar unii oameni prefera sa se inghesuie in locuri inchise si astfel isi pun sanatatea in pericol. Din pacate ii pun in pericol si pe ceilalti, care incearca sa se protejeze din rasputeri.

  • Bobi

   Vezi tu, la mall mai bei o cafea, te mai intalnesti cu vreo cunostiinta, socializezi. Serios nu suntem rozatoare sa stam sub pamant. Este ok si online-ul nu zice nimeni, dar in momentul de fata lumea este satula de stat in casa.