Actorul principal din „Vlad” și „Haurențiu” strâng bani pentru o școală din Sibiu

Un amplu proiect, pus la cale de Cluburile Interact Sibiu și Interact Cetățuie, are loc săptămâna viitoare pentru a strânge fonduri pentru două școli din județele Sibiu și Cluj. Actorii Bogdan Bob Rădulescu și Adrian Nartea, dar și un medic dermatolog rezident, Elena-Ana Ramașcanu iau parte la această inițiativă.

Sibienii îl pot vedea pe Bob Rădulescu în cadrul unui webinar ce are loc online, pe platforma Zoom, unde va vorbi despre experiența lui în teatru, succesul acestuia în sketchuri și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în pandemie. De asemenea, își pot da întâlnire tot online și cu actorul Adrian Nartea, actorul principal din cunoscutul serial „Vlad”. Adi va vorbi despre viața în lumina reflectoarelor și despre succesul la o vârstă foarte fragedă. Și Anabella, medic rezident dermatolog și cunoscut blogger, va ține un webinar, unde va vorbi despre profesia ei și pașii necesari pentru parcurgerea caierei.

Oamenii se pot simți bine în cadrul acestor evenimente și, totodată, pot face o faptă bună. Persoanele interesate de webinare trebuie să doneze cel puțin 10 lei, bani care vor fi folosiți în achiziționarea de materiale didactice pentru Școala Gimnazială Loamneș, județul Sibiu, și pentru Școala Gimnazială Călățele, județul Cluj.

Programul webinarelor

Webinar Bob Rădulescu
Când – luni, 19 aprilie, ora 20:00;
Unde – platforma Zoom;

Webinar Anabella
Când – miercuri, 21 aprilie, ora 18:00;
Unde – platforma Zoom;

Webinar Adrian Nartea
Când – vineri, 23 aprilie, ora 18:00;
Unde – platforma Zoom;

DETALII DESPRE ÎNSCRIERI AICI

adrian narteabob radulescuscoala loamnesşcoală sibiuwebinar
Comentarii (0)
Comentează