Bărbatul care și-a snopit în bătaie vecinul la Gura Râului, reținut de poliție

Un bărbat din Gura Râului a fost amenințat și bătut de doi consăteni, tată și fiu. Fiul a fost arestat de polițiști

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Gura Râului, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt.

Citește și: Scandal între vecini la Gura Râului – ”M-au bătut și au vrut să-mi scoată un ochi”

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 07,00, împreună cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe fondul unor neînțelegeri legate de respectarea limitelor de proprietate a două suprafețe agricole, l-ar fi agresat pe un consătean în vârstă de 38 de ani, lovindu-l, i-ar fi spart geamurile tractorului în care se afla victima și i-ar fi sustras telefonul mobil.

”În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt, iar față de presupusul agresor în vârstă de 29 de ani a fost luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

bataieconflictgura rauluipolitievecini
Comentarii (0)
Comentează