Muzeul Astra, deschis în ziua de Paști – Lansează și o provocare vizitatorilor

Muzeul Astra din dumbrava Sibiului este deschis în prima zi de Paști, iar de luni, 3 mai, va trece la programul de vară. În cele trei zile de sărbătoare, vizitatorii au parte și de o provocare- concurs  din partea muzeografilor, iar accesul se poate face de acum mult mai ușor, prin cumpărarea biletelor online.

În prima zi de Paști programul Muzeului ASTRA va fi cuprins între orele 11 și 20. De asemenea, începând din 3 mai 2021, Muzeul ASTRA trece la programul de vară, cuprins în intervalul orar 8 – 20.

Muzeul vine și cu o noutate pentru vizitatori, care pot achiziționa abonamente și bilete online de pe siteul www.muzeulastra.ro , secțiunea https://pay.muzeulastra.ro/bilete . Odată cumpărat biletul/ abonamentul online, vizitatorii vor putea intra în muzeu utilizând un cod QR primit pe mail. Momentan accesul cu bilete/ abonamente achiziționate online se poate face doar pe la turnicheții de la intrarea principală în Muzeul în aer liber, cei montați înspre Aleea Călăreților.

Pentru cele trei zile de sărbători pascale, s-a lansat o provocare online pe contul oficial de Instagram al Muzeului ASTRA – https://bit.ly/3xHWH5y – Ou challenge/ Easter egg provocare! Vizitatorii trebuie să caute și să găsească ouăle uriașe expuse prin Muzeul în aer liber, să își facă o poză lângă ele și să dea tag paginii noaste de Instagram. Cel sau cea care strânge cele mai multe likeuri va primi din partea Muzeului ASTRA un voucher cadou cu două intrări gratuite. De asemenea, copii care au pictat oul gigant & câștigător, vor avea de la noi un atelier educațional gratuit.

Termen limită de participare: cele trei zile de Paști, 02-04 mai 2021

muzeu astra program varamuzeul astra pastiprogram muzeu astra pasti
Comentarii (0)
Comentează