FOTO: Un sibian plătește scump pentru că a aruncat deșeuri în oraș

Un sibian care a aruncat deșeuri într-un loc nepermis, și anume sub podul de la autostradă, are de plătit o amendă, dar și costurile pentru salubrizarea zonei. Bărbatul a fost prins de agenții de la Poliția Locală cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

Sibianul trebuie să plătească o amendă ce se ridică până la 1.000 de lei fiindcă a aruncat deșeuri provenite din materiale de construcții sub podul de la autostradă. Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, fapta a fost săvârșită la începutul lunii aprilie, și anume 05.04.2021.

„Poliția Locală a identificat încă un sibian care a ales să arunce deșeurile într-un loc nepermis în loc să apeleze la serviciile unui operator autorizat care să le transporte într-un loc special amenajat. Cu ajutorul camerelor de supraveghere a fost identificat vehiculul utilizat pentru această faptă, proprietarul urmând să fie sancționat cu amendă în valoare de 800 – 1000 lei și să achite costurile pentru curățarea zonei”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.
Serviciul Salubrizare a igienizat deja această zonă.
deseurideseuri sibiugunoaiepolitia localaprimaria sibiu
Comentarii (1)
Comentează
  • hop

    CONFISCATI MASINA ,PRE MICA AMENDA