Sibieni implicați într-un accident grav în Târnăveni – Au intrat cu mașina într-un zid

Doi sibieni au fost transportați la spital, vineri noapte, după ce au fost implicați într-un accident grav la Târnăveni. Aceștia s-au izbit cu mașina de zidul unei case, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții pe strada Șoimilor din municipiul Târnăveni, județul Mureș. Un sibian din Brateiu, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se cu mașina de un zid. Atât el, cât și pasagerul, tot sibian, au fost duși la spital.

Sursa: zi-de-zi.ro

„Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, condus de un tânăr, de 19 ani, din comuna Brateiu, județul Sibiu, care a părăsit partea carosabilă și a lovit un imobil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, precum și a unui pasager, de 21 de ani, din Târnăveni, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Sursa: zi-de-zi.ro

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Sursa: zi-de-zi.ro

accidentaccident brateiuaccident tarnavenisibieni accident
Comentarii (0)
Comentează