Când ești prost și semnalizezi – A fugit de poliție și a făcut accident într-o curte

Un puști din Avrig s-a panicat la vederea echipajului de poliție și a întors brusc și a fugit de ei, apoi a intrat cu mașina într-o curte și a lovit o mașină parcată

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 01,15, pe strada Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, polițiștii rutieri au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului, a întors brusc, continuându-și deplasarea spre strada Mihai Viteazu.

Polițiștii au urmărit autoturismul până la intersecția cu strada Badea Cârțan, unde, pe fondul vitezei neadaptate, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit poarta unui imobil, a pătruns în curte și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

”Polițiștii au constatat că cel aflat la volan este un localnic în vârstă de 19 ani, care nu deține dreptul de a conduce. Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

 

accidentavrigpolitististrada mihai viteazu
Comentarii (0)
Comentează