Cal mort după ce a fost lovit de o mașină la Cornățel – Șoferul a rămas încarcerat

Un cal a murit, duminică seara, după ce a fost lovit de o mașină la intrarea în Cornățel. Șoferul a ajuns cu autoturismul în șanț după ce s-a răsturnat. Acesta a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Totul s-a petrecut duminică seara în Cornățel. Șoferul circula pe drumul județean când deodată s-a izbit de un cal aflat pe stradă. În urma impactului, calul a murit, iar șoferul a rămas încarcerat, având răni grav.e

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23,00, pe DJ 106, km. 17+200, la intrarea în Cornățel, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Alțâna, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu, a intrat în coliziune cu un cal aflat pe partea carosabilă, răsturnându-se apoi în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, aflat singur în mașină, acesta fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma impactului, calul a decedat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Un băiat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a avut nevoie de intervenția pentru descarcerare, a primit asistență medicală și a fost transportat la spitalul județean, conștient, cu politraumatisme”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiști, proprietarul animalului a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Hosman.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

accidentaccident calaccident cornatelcal mortipj sibiumasina rasturnata
Comentarii (0)
Comentează