Femeie găsită moartă într-un apartament la Mediaș

O femeie a fost găsită decedată într-un apartament de pe strada 1 Decembrie din municipiul Mediaș. Aceasta era chiriașă în respectiva locuință, proprietara fiind cea care a sunat la 112.

Detașamentul de Pompieri Mediaș din cadrul ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție, împreună cu un echipaj SAJ, în municipiul Mediaș, strada 1 Decembrie, acolo unde o persoană încuiată într-un apartament nu răspundea la telefon de mai bine de o zi.

Proprietara apartamentului a sunat la 112.

“Pompierii au pătruns în locuință pe geamul aflat deschis, cu ajutorul scării culisabile. În interiorul locuinței a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență. Din păcate, echipajul SAJ aflat la fața locului a constatat decesul persoanei”, informează reprezentanții ISU Sibiu.

Se pare că decesul a survenit cu multe ore înainte ca echipajele medicale să ajungă la fața locului.

decesdeces apartamentdeces MediașISU Sibiumoarta apartamentSAJ Sibiu
Comentarii (1)
Comentează
  • Andrei

    Veti auzi tot mai des de astfel de morti subite. Sunt vaccinatii care fac trombi si mor de stop cardiac si de atacuri cerebrale. Problema este ca nimeni nu monitorizeaza aceste morti subite. Oare de ce?