Nunțile pe plajă sunt din ce în ce mai căutate

  • Conceptul Nuntă Pe Plajă oferă 10 destinaţii de vis.
  • Nuntă pe Plajă a început extinderea internaţională, după succesul de anul trecut.
  • Conceptul a pornit de la o călătorie în Thassos, afirmă Ioana Şelner.

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viaţa unui cuplu. Pentru cei care îşi doresc o nuntă ca în filmele de la Hollywood, Ioana Şelner aduce conceptul Nuntă Pe Plajă.

Ioana pune la dispoziţie una din cele 10 destinaţii de vis printre care se află, desigur, şi România.

„Am avut de la chartere private la resorturi luate pentru noi integral, la insule private în Maldive, nu există o limită. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă ziua nunţii, de la cununie civilă. La ceremonie religioasă, fotograf, videograf, meniuri, băuturi, coafat, machiaj tot ce îneamnă evenimentul nunţii”, a spus Ioana Şelner, fondator Nuntă Pe Plajă.

Şi cum de la un eveniment nu poate să lipsească neprevăzutul, ea povesteşte o întâmplare, chiar creatoarea conceptului.

„Cea mai ciudată nuntă a fost cea în care mireasa a schimbat mirele cu 2 săptămâni înaintea nunţii. Un alt eveniment ciudat este cel în care mirele împreună cu cavalerii de onoare au plecat într-un trip programat iniţial pentru Atena şi au ajuns în Istanbul, şi fix în ziua în care au ajuns la Istanbul unuia dintre cavalerii de onoare îi expira viza pentru că era cetăţean turc, şi a fost o întreagă bătaie de cap să îl aducem până a doua zi la nuntă”,a spus aceasta.

Conceptul Nuntă pe plajă a început deja extinderea internaţională, datorită succesului de care a avut parte chiar şi în timpul pandemiei.

Ideea Ioanei a oferit o modalitate cuplurilor de a uita chiar şi pentru o seară, de situaţia impusă de Covid-19, evenimentele având loc în aer liber.

„A fost totul perfect, de vis, nu îmi închipuiam o secundă că o să iasă nunta perfectă. Nu putem să găsim un defect  acestei seri. Mulţumim foarte mult, ne-am simţit foarte bine, decorul este foarte frumos şi încă mai avem emoţiile de nuntă, dar a-ţi făcut tot ce puteaţi ca să ne faceţi să ne simţim bine. Mulţumim frumos!”, a declarat o pereche de miri.

greciaNuntă pe plajăromania
Comentarii (0)
Comentează