Patru luni sub teroarea fostului iubit – Sibianul a fost reținut pentru amenințare și hărțuire

Un bărbat cercetat penal pentru amenințare, hărțuire și nerespectarea unei hotărâri judecătorești a fost reținut luni de polițiști. Timp de patru luni, acesta și-a terorizat fosta iubită, urmărind-o în trafic, amenințând-o și contactând-o zi și noapte.

„La data de 26 iulie a.c., polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, fără forme legale în municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire, respectiv nerespectare a unei hotărâri judecătorești în formă continuată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada 13.03 – 08.07.2021, în mod repetat, ar fi contactat fosta iubită telefonic, ar fi urmărit-o în trafic, ar fi amenințat-o cu acte de violență și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri de ea, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Sibiu.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 26 iulie a.c., polițiștii sibieni au luat față de bărbat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

amenințăriamenintari sibiuhartuireipj sibiuretinere sibiu
Comentarii (0)
Comentează