Garaj cu ștaif la Cisnădie. S-a deschis Caristocratic, primul ”self service” din zona Sibiului

Pentru mulți mașina este un ”obiect” de care se folosesc. Îi duce la serviciu, în vacanțe, la cumpărături, oriunde au nevoie să ajungă. Pentru alții însă, mașina este ca un membru al familiei- o iubesc, o îngrijesc mai ceva ca pe un bebeluș, o verifică constant la mecanic, iar dacă Doamne ferește bate ceva sub capotă, nu o poate atinge nimeni, decât cel mai bun mecanic din zonă. Iar acum acest cel mai bun mecanic, ce lucrează într-un service cu o altă abordare este la Cisnădie, la Caristocratic.

Caristocratic este cel mai nou service din zonă, dar are ceva special- se adresează celor care își iubesc mașina, celor pasionați de ea și de caii putere. ”Ne place să îi spunem că este un garaj cu ștaif pentru oamenii care țin la mașinile lor și își doresc altfel de servicii pentru ele. Ideea a plecat de la nevoia mea și a prietenului meu de a apela la astfel de servicii, pe care nu le-am găsit. Atunci am decis să aducem noi asta pe piața sibiană. La noi vor găsi servicii de cea mia bună calitate, nu vor lua niciodată mașina murdară sau cu alte probleme decât au adus-o, iar în curând vom lansa și o aplicație prin care se pot face programările de pe telefon, astfel se poate alege foarte ușor ziua și ora la care omul să vină în service, în funcție și de programul lui”, spune Mihai Turcu, unul din cei doi fondatori ai Caristocratic.

Service-ul din Cisnădie, de pe strada Uzinei nr 14-16, se adresează n principal autoturismelor VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Ducati, Lamborghini). ”Suntem specializați pe astfel de autoturisme, dar ne adresăm și celor cu motoare diferite față de majoritatea, celor young și old timere. Suntem un pic nișați, tocmai pentru că astfel de servicii nu se găseau pe piața până acum. În plus, ne ocupăm și de pasionații de mașini de curse, dar oferim și garare pentru cei cu astfel de mașini sau cu mașini deosebite pe care nu le pot ține în curtea casei, de exemplu”, spune Mihai Turcu.

În viitor Caristocratic-ul din Cisnădie va deveni primul self service. Adică, proprietarii mașinilor vor veni la service dar se vor ocupa singuri de întreținerea mașinii. Asta, chiar pentru cei pasionați de mașini și mecanică. Pentru ceilalți, mecanicii service-ului le vor sta în continuare la dispoziție.

 

 

caristocratic cisnadieservice caristocratic cisnadieservice cisnadiesibiu azi
Comentarii (1)
Comentează
  • john doe

    Normal ca pentru masinile din grupul VAG, ca aici se ingramadeste romanul rupt in buzunar, cu telefon cumparat pe credit. Isi cumpara Golf 4, Passat sau Octavia „recent adusa, nu bate, nu troncane” si in realitate cand pleaca de la semafor, e uzina pe carbuni in spatele lor 😀
    In rest, faina initiativa, mult succes!