Sibiul are în sfârșit o locație de top pentru organizarea de evenimente. Odissea Hall este SUPERBĂ

0 4.438

O nuntă, o petrecere de firmă… Există în Sibiu câteva locații unde se pot organiza. Unele chiar frumușele. De acum însă există una de top, una care satisface și cele mai exigente gusturi și singura care asigură servicii de high class. Odissea Events Hall se numește locul în care evenimentul se transformă în vis. Totul a fost conceput astfel încât la finalul petrecerii invitații să spună ”Așa da!”

Construită de la zero
Ideea Odissea Events Hall a pornit de la nevoia Sibiului de a oferi o locație pentru evenimentele de top. Lipsea așa ceva de pe piață, așa că totul a fost gândit de la început în cele mai mici detalii.

”Construcția a fost făcută de la zero. Nu e o clădire veche transformată în sală de evenimente, așa că fiecare detaliu a fost gândit și așezat acolo unde trebuie. Am colaborat cu o firmă de arhitectură și design care ne-a transpus în realitate ideile mele și ale asociatului meu. Încă de la fundație, totul este premium”, spune Leonid Folea, unul dintre asociați.
Așa că cei 1000 de metri pătrați ai sălii de petrecere pot găzdui maxim 320 de persoane. Totul este foarte ”aerisit”, nu există niciun stâlp de susținere în mijlocul sălii, iar gemurile mari dau senzația de deschidere. Spațiul dispune de o parcare proprie.

Bucătăria la cel mai înalt nivel
Leo Folea este unul din cei mai buni și mai cunoscuți chefi din Sibiu și proprietar de restaurante. Asta este cea mai bună garanție că mâncarea pregătită la Odissea Events Hall va fi de cea mai bună calitate. ”Tot ce se va servi la evenimentele de aici va fi pregătit în bucătăria naostră, sub îndrumarea mea. Calitatea este garantată”, spune Leo Folea. Preparatele vor fi gătite într-o bucătărie utilată cu cea mai performantă aparatură, de către cei mai iscusiți bucătari și servită de către cei mai îndemânatici ospătari. ”Serviciile noastre sunt de high class. Staff-ul va trecce printr-un training, iar experiența naostră de 26 de ani în gastronomie stă gaj că lucrurile chiar sunt bine făcute”, spune Leo Folea.

Primul eveniment – Revelionul 2018
Primul eveniment ce se va organiza la Odissea Hall events este Revelionul. Și la fel ca și genului de venimente pentru care s-a deschis locația, va fi unul de top. ”Ne adresăm petrecerilor corporate și nunților cu minim 200 de invitați și maxim 320, pentru că pentru acest număr a fost gândit tot amplasamentul. Așa că și petrecerea de Revelion va fi una calitativă din toate punctele de vedere”, promite Leo Folea.
Cu siguranță că așa va fi, doar dacă vă uitați la meniul pregătit și pe care îl găsiți pe www.odissea-events.ro. Puteți de asemenea să sunați la 0722.375.321 sau 0744.210.769. Odissea Events este situată pe Șoseaua Alba Iulia, la numărul 77.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...