HOROSCOP: Care e muzica ta preferata in functie de zodie

0 254

Fiecarui semn al zodiacului ii corespund tonalitati, ritmuri si genuri muzicale. Desigur, chiar si cei nascuti sub acelasi semn zodiacal pot avea diferite gusturi muzicale.
muzica preferata in functie de zodie

Berbec
Muzica sub influenta pasiunii este preferata lui. Acest lucru nu inseamna in mod necesar ca ii place doar o anumita muzica ritmica, ci si muzica prin care isi exprima pasiunile si experientele personale. Cu astfel de compozitii musicale Berbecul gaseste o modalitate de a se incarca cu energie. Toate melodiile in care exista pasiune, presiune si energie, cu siguranta va atinge sufletul Berbecului.

Taur
Pentru taur nu conteaza stilul muzicii. Fiind o persoana sensibila, de multe ori ii place sa asculte diferite melodii. In principal el asculta muzica care ii reflecta starea de spirit.

Gemeni
Gemeilor le place mai multe stiluri mixte de muzica. In general, Gemenilor le plac muzica atemporala.

Rac
Racului ii plac melodiile care ii provoaca un sentiment de calm si pace. Pentru el muzica este una dintre cele mai sigure moduri de a reveni la o stare de pace si iubire infinita a lumii.

Leu
Leii percep muzica in primul rand ca un mijloc de auto-exprimare si ca o oportunitate de a-si arata talentul lor. Poate de aceea multi muzicieni si vedete pop s-au nascut sub semnul Leului.

Citeste tot horoscopul AICI – CLICK!

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...