Afaceristul Mircea Bulboacă primește titul onorific de Ambasador al Sibiului

0 138

Omul de afaceri sibian, Mircea Bulboacă, va primi titlul onorific de ”Ambasador al Sibiului”. Distincția acordată de primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, i se acordă lui Mircea Bulboacă pentru prestigiul obținut pe plan național și pentru implicarea în comunitatea locală.

”Ambasador al Sibiului” este un titlu onorific inițiat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului (AIOS) în urmă cu trei ani, oferit în fiecare an în cadrul Galei AIOS.
Evenimentul va avea loc joi, 19 ianuarie 2017, la ora 17:00, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu.
Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului a mai desemnat în trecut Titlul de „Ambasadori ai Sibiului” artiștilor Lia și Dan Perjovschi, jurnalistului Emil Hurezeanu și fostului consul al Germaniei în Sibiu, Thomas Gerlach.

Cine este Mircea Bulboacă
Mircea Bulboacă s-a născut în 09.01.1955, în localitatea Corneşti, județul Cluj. Între anii 1975-1980 a urmat cursurile Facultății de Construcţii, secţia C.C.I.A. Cluj. În perioada 1980 a fost repartizat la I.C.M.J. Sibiu, unde până în 1991 a ocupat funcția de şef bază de producţie.
În 1991 a înființat SC CON-A S.R.L. Din 2006 a renunțat la poziția de director general și a devenit președintele Grupului CON-A.
Societatea CON-A S.R.L. este una dintre cele mai mari companii de construcţii din ţară. ”Amprenta” societății în Sibiu se poate vedea la terminalului Aeroportului din Sibiu, Hotelul Ramada, noul sediu al Bibliotecii Astra, Centrul de Afaceri, Centrul pentru patrimoniu din Muzeul Astra Sibiu, dar și la alte edificii.
Numele CON-A este cunoscut la nivel național mai ales datorită construcției stadionul din Cluj Napoca şi a Sălii Polivalente de aici, în acest moment firma având în construcție stadioanele din Târgu Jiu și Craiova.
Pe lângă Grupul CON-A funcționează din ianuarie 2008 Fundația CONA-A, care și-a propus să sprijine comunitatea şi valorile din mediul sibian şi din întreaga ţară. Fundația s-a implicat constant în sprijinirea copiilor din medii defavorizate şi a familiilor/persoanelor aflate în situaţii critice prin acţiuni punctuale.
În plus, o altă societate din Grup, UNIMAT este extrem de activă în viața socială, fiind partener în numeroase competiții sportive sau proiecte incluse pe Agenda Cultural-Sportivă ori Comunitară a Municipiului Sibiu, susţinând evenimente din toate domeniile de activitate.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...