ATENȚIONARE METEO – Vreme urâtă cu ploi, vijelii și grindină în toată țara până luni

0 97

Cine și-a făcut planuri să meargă la plajă sau la un grătar în aer liber, primește o veste proastă. ANM anunță că de vineri de la 14.00 până luni la 3.00, vremea va fi instabilă.

Meteorologii anunţă că, de vineri după-amiază şi până luni noapte, în toată ţara se vor înregistra averse, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, cantităţile de apă depăşind local 20 de litri pe metrul pătrat, anunță News. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), de vineri, de la ora 14.00, şi până luni, la ora 3.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.
De asemenea, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe spaţii restrânse 35-40 l/mp.
În a doua parte a zilei de sâmbătă şi în prima parte a nopţii de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte şi se vor semnala local în restul teritoriului. Duminică, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a ţării vremea va fi răcoroasă.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...