PROMOVARE ODS

Drumuri închise din cauza Turului Ciclist al Sibiului. Programul de vineri

0 101

În cadrul competiției sportive „Turul Ciclist al Sibiului”, pentru buna desfășurare a etapei de a II-a, desfășurată în data de 7 iulie, au fost instituite următoarele restricții de trafic pe drumurile naționale:

 pe DN 7C – Transfăgărăşan, pe segmentul de drum cuprins între km. 122+500 şi km 129 +500 (între Cârțișoara și Bâlea Lac), circulaţia rutieră va fi restricționată temporar pe perioada trecerii caravanei cicliste, respectiv în intervalul orar 1430-1630;

 circulaţia va fi închisă în tunelul de la Bâlea Lac, pe sectorul de drum cuprins între km 115+926 şi km 116+808, în intervalul orar 1400-1600.

Cursa de mâine se va derula pe traseul: Sibiu – DJ 106 – Cisnădioara – Cisnădie – DN 1 – Veștem – Săcădate – Nucet – Agnita –  Sasciori – Nou Roman – DN 1 – Bâlea Lac (160 km).

Recomandarea polițiștilor sibieni adresată tuturor participanților la trafic, dar și la eveniment este să dăm dovadă de respect în trafic, de fairplay, de răbdare, să le respectăm bicicliștilor traseul de deplasare, să îi încurajăm de pe margine dar cu respectarea recomandărilor adresate de către polițiștii care asigură măsurile de siguranță. Acolo unde sunt echipe de poliție, respectați indicațiile acestora, sunt instituite pentru siguranța tuturor!

Comentarii
Incarca...
Loading...