Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, audiat vineri de către DNA

0 38

Paleologu s-a prezentat vineri dimineață la Direcția Națională Anticoprupție și este audiat de procurori pentru un dosar cu fapte de luare de corupție.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a ajuns, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat, ca martor, într-un dosar de corupţie. Theodor Paleologu, ministru al Culturii în perioada decembrie 2008 – decembrie 2009, este audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, anunță News. La intrarea în sediul DNA, Paleologu a declarat că va fi audiat în calitate de martor, fără să dea detalii.
„Am înţeles că nu e voie să vorbesc”, a adăugat Theodor Paleologu, precizând că nu are emoţii. „De ce să am emoţii?”, a spus Paleologu. Thedor Paleologu a fost deputat PDL din 2008 până în 2014 şi independent din 2014 până în 2016,.
El a candidat independent pentru un nou mandat de deputat în Capitală, dar a pierdut alegerile după ce a obţinut doar 8.278 de voturi, fiind astfel sub pragul electoral de 25.000 de voturi necesare.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...