PROMOVARE ODS

FOTO Baschetbaliștii de la CSU s-au relaxat în Muzeul în Aer Liber înainte să plece la Pitești

0 55

csu2Componenții lui CSU Sibiu au mers marți de dimineață la o plimbare în cel mai mare Muzeu în Aer Liber din Europa de Sud – Est. Sibienii pleacă mâine spre Pitești, pentru meciurile din Final Four.

După surpriza de luni seară, când s-au trezit cu fanii în tribune la antrenamente, jucătorii lui CSU au fost scoși la plimbare prin muzeu, marți dimineață. [contextly_auto_sidebar id=”umtbHwMK1CES2Z6UJ4gUB9GX9yzqbMgi”]Baschetbaliștii s-au lăsat fotografiați de către reprezentanții muzeului, iar pozele au ajuns apoi pe contul de Facebook al instituției.
”Muzeul Astra a avut astăzi parte de nişte oaspeţi cu o înaltă ţinută şi la propriu şi la figurat.
Vorbim despre membrii echipei de baschet C.S.U. Sibiu, veniţi în vizită la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului alături de antrenorul lor, Cătălin Vulc. Timp de o oră, cei 15 atleţi s-au plimbat prin Muzeu şi au aflat lucruri noi despre monumentele expuse. De altfel, sportivii, mulţi dintre ei de loc din S.U.A., au făcut aici zeci de fotografii şi au promis că o să revină. Le mulţumim public pentru vizită şi le urăm încă o dată mult succes!”, se arată în postarea de pe Facebook a celor de la CNM Astra.


CSU va pleca miercuri după amiază către Pitești, acolo unde joi și vineri va juca la Turneul Final al Cupei României. Sibiul joacă în semifinală cu BC Mureș, în celălalt meci urmând să joace Piteștiul cu BC Timișoara.
Sursă foto: Facebook

Comentarii
Incarca...
Loading...